Innbundet

The Noma guide to fermentation foundations of flavor

Redzepi, René, Zilber, David

Innbundet
  • Gratis frakt

    Gratis frakt over 299 kr
Pris

399,-

 
Forhåndsbestill!
Kommer
 
Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager
Utgivelsesår 2018
Sider 440
Forlag
Språk Engelsk
ISBN/EAN 9781579657185
Gratis frakt — Norges enkleste nettbutikk

At Noma-four times named the world's best restaurant-every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma's extraordinary flavor profiles.

Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant's acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma's extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And-perhaps even more important-it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes.

Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With The Noma Guide to Fermentation, it's about to be taken to a whole new level.

 
 
 

Andre som kjøpte denne har også kjøpt

 
Studentkokken
Tilbud
179,-
Din pris: 179,-
 
Scandinavian Christmas
Tilbud
174,-
Veil 199,-
Spar 25,-
Din pris: 174,-
 
Bakeland
Tilbud
262,-
Veil 299,-
Spar 37,-
Din pris: 262,-
 
Klippfisk
Tilbud
393,-
Veil 449,-
Spar 56,-
Din pris: 393,-
 
Familiekokeboka
Tilbud
437,-
Veil 499,-
Spar 62,-
Din pris: 437,-
 
The essence of hygge
Tilbud
129,-
Din pris: 129,-
 
Scandi bites
Tilbud
129,-
Din pris: 129,-
 
Julemat
Tilbud
379,-
Din pris: 379,-
 
Håp i ei gryte
Tilbud
249,-
Din pris: 249,-
 
Ernas mattradisjoner
Tilbud
375,-
Din pris: 375,-
 
Tatt på fersken
Tilbud
399,-
Din pris: 399,-
 
The Kinfolk table
Tilbud
299,-
Din pris: 299,-
 
Sjokoladeboka
Tilbud
499,-
Din pris: 499,-
 
Trines hverdagsmat
Tilbud
399,-
Din pris: 399,-
 
 

NYTT OG AKTUELT

Filter:
Sorter etter:
 
Snøsøsteren
Tilbud
349,-
Veil 399,-
Spar 50,-

Snøsøsteren (Innbundet)

Lunde, Maja
Din pris: 349,-
 
Inferno
Tilbud
299,-

Inferno (Innbundet)

Dante Alighieri
Din pris: 299,-
 
Dagsordenen
Tilbud
299,-

Dagsordenen (Innbundet)

Vuillard, Éric
Din pris: 299,-
 
Vandrefalken
Tilbud
349,-

Vandrefalken (Innbundet)

Baker, J.A.
Din pris: 349,-
 
Ikke gråte
Tilbud
399,-

Ikke gråte (Innbundet)

Salvayre, Lydie
Din pris: 399,-
 
Bjørnen
Tilbud
379,-

Bjørnen (Innbundet)

Sveen, Gard
Din pris: 379,-
 
Et julekvad
Tilbud
249,-

Et julekvad (Innbundet)

Dickens, Charles
Din pris: 249,-
 
Tante Ulrikkes vei
Tilbud
349,-

Tante Ulrikkes vei (Innbundet)

Shakar, Zeshan
Din pris: 349,-
 
Nord
Tilbud
379,-

Nord (Innbundet)

Lindstrøm, Merethe
Din pris: 379,-
Bestill!
 
Over fjellet
Tilbud
379,-

Over fjellet (Innbundet)

Ørstavik, Hanne
Din pris: 379,-
 
Erik Bye
Tilbud
499,-

Erik Bye (Innbundet)

Bakke, Asbjørn
Din pris: 499,-
 
Byens spor
Tilbud
399,-

Byens spor (Innbundet)

Christensen, Lars Saabye
Din pris: 399,-
 
BOKeksperten.no er en bokhandel på nett som tilbyr deg det beste utvalget av bøker til gode priser. Vi har raskt levering, god service og setter kunden i fokus.

Langbrecke AS

co/Bokeksperten.no, Postboks 6794 St. Olavs plass
epost: post@bokeksperten.no
Tlf: 22 500 400
Org.nr: 930 058 866

Få tilbudene først på:

facebooktwitter

Trygg handel

sikkerHandel
 
Kontakt oss